17 February 2010

Who would have known X n-times


Докато помагахме на Мартин да върне към живот първата Reactable, разбрах малко новини от кухнята. Мишел Гондри се обадил на Бьорк за да й каже за масата и след това Марк Бел, пишейки от някакъв странен hotmail мейл казал на създателите, че биха искали да я видят. В началото решили, че е шега, но после направили демо за тях в Париж. Деймиън Тейлър, който свири на инструмента по време на турнето Volta, е трябвало да се научи само за две седмици.

///

Вчера намерих снимка от гарата в Линц, която съм направила, докато минавахме през града от Мюнхен, нямайки идея, че след по-малко от две години ще живея на 500 м от това място. Както и не съм предполагала на концерта на Бьорк в Истанбул, че след време ще режа дървени кубчета, с които да закрепяме прожектора на дъното на Reactable.

03/04/08 - 11.46 ч.
Скоро чакаме и комплект от всичките обекти, с които се свири на масата, а идеята е тя да е напълно функционираща за Деня на отворните врати в университета през април, когато даваме информация и показваме проекти на интересуващите се кандидат-студенти.

No comments: