15 May 2010

Game-Me-More

Поредният уъркшоп ни увлече. Games. Започнахме с теория, разказвахме си кой какво е играл за последно (част от бандата имахме Риск сесия в събота вечер), a следобяда преследване на централния площад на града - целта беше да се стигне до един фонтан, а там ни чака човек с фотоапарат - задачата е да не успеят да те снимат. Провирахме се между маси, туристи и случайни мунувачи пред погледите на учудените сервитьри на откритите заведения. 

Вторникът беше още по-интересно. След лекциите заредихме ментос и бутилки с кола и се запътихме към парка около Дунав. Разделихме се на немско и не-немско говорящи, и след масовото надпръскване така и не определихме победител. Накрая просто всички бяхме морки до кости.

Тези игри са част от процеса на осъзнаване структурата на всяка игра и какво точно я прави увлекателна. Накрая всеки отбор ще трябва да измисли своя (аналогова) игра. Преподавателят е мой набор, размотава се с нас след лекции и до преди малко беше на партито при двете румънки, от където тъкмо се прибрам.

Ох... синоним на думата "игра"...?

No comments: