23 October 2009

Четвъртък

След сутрешната гост-лекция прекарахме целия следобяд в университета, опитвайки се да направим комплекти с частите, необходими ни за AD Convertеr board for sensors and actuators...


Това ще е дълга тема, която ме хвърля в абсолютно непознати и страшни води. Хубаво е, че колегите изглеждат доста повече в час, а и Лоран - преподавателя ни, е много склонен да помага.

Вечерта обаче партито в музея Лентос беше доста добро. Музиката много ми хареса, VJ изпълненията не толкова. Бандата препоръчвам!



В момента в самия музей има много добра изложба - казва се See The Sound и е за връзката звук - картина в изкуството, особено по-старите и класически произведения. (Хм, ще се опитам да разкажа за изложбата по-нататък.) Хубавото е, че я виждам за втори път и я гледам със съвсем различни очи. Първите три седмици в университета дават резултати!

По време на среднощната обиколка на музея навсякъде се чуваше гръмогласния смях на Ана, след който не можеш да останеш сериозен. А след това другите отидоха да хапват, аз получавайки смс от Флориан за "откриване на изложба с добро вино", предадох информацията и се прибрах към къщи.

No comments: